Cursus hypnobirthing

 Cursus hypnobirthing

Bevallen is een natuurlijk proces en je lichaam weet precies wat het moet doen. Het zijn onze gedachten die dit proces vaak in de weg zitten. Als je angstig bent, kan je lichaam de bevalling tegenwerken, wat ervoor kan zorgen dat de bevalling langer duurt en je meer pijn ervaart. Door je geest te ontspannen, kan je lichaam volledig natuurlijk zijn werk doen. Het mooie is dat iedereen dit kan leren!

Leonie Zwolle aan het woord

Tijdens mijn zwangerschap heb ik zelf de hypnobirthingcursus gevolgd bij Muchamama. Mede daardoor heb ik een fantastische zwangerschap en bevalling gehad. Toch hoor ik om mij heen nog regelmatig stellen die opzien tegen de bevalling, terwijl dit echt niet nodig is. Dit triggerde mij om de opleiding tot hypnobirthingdocent te volgen. Iedereen moet toch de mogelijkheid hebben om door middel van praktische oefeningen en tips een positieve bevalling te ervaren?

Cursusdata & kosten

De small group cursus is op de zondagen

Tijden: 9.30- 17.00u

De prijs is 269,- inclusief btw per stel


Zondag 14 juni 2020

Zondag 26 juli 2020

Zondag 23 augustus 2020

Zondag 27 september 2020

Zondag 18 oktober 2020

Zondag 15 november 2020

Zondag 20 december 2020


Check de website van muchama.nl/leonie voor online cursussen en solo of prive cursussen!

Waarom hypnobirthing?

De kracht van hypnobirthing is dat het focust op de invloed van de mindset tijdens de bevalling. In de cursus geef ik jullie tips en tools, die ervoor zorgen dat je gedachten dit natuurlijke proces juist kunnen ondersteunen. Ook voor de bevallingspartner is hier een grote rol weggelegd, zodat de bevalling teamwork wordt. De cursus is heel praktisch, jullie gaan direct met de oefeningen aan de slag en passen ze volledig naar persoonlijke behoefte aan. Na afronding van de cursus hebben jullie de juiste handvatten om thuis verder te oefenen. Met als doel, een mooie positieve bevalling waar je vol vertrouwen naar uitkijkt en achteraf met een fijn gevoel aan terug denkt.

'Ik heb nu het idee dat ik ook weet wat ik kan doen tijdens de bevalling!'

Anoniem