Therapeuten


Opleidingen

2012 HBO-opleiding Medische Basiskennis

2011 HBO-opleiding Therapeut Integrale Lichaamsmassage

2016 HBO-opleiding Medische Basiskennis

Natuurgeneeskundig Therapeut

Patricia Timmerman

Altijd op zoek naar vitaliteit!


Wat maakt de ene mens mooi, gezond en vitaal en de ander moe, opgebrand en klagerig? Dat is iets wat mij als mens dagelijks bezig houdt. In mijn werk als natuurgeneeskundig therapeut krijg ik de kans om mensen te helpen met pijn, spanning en stress en samen te zoeken naar punten waar mensen plezier in hebben, kracht uit putten en ontspannen van raken.


Mijn doel is om mensen met mijn natuurlijke behandelingen een gezond en positief gevoel te geven. Alle zintuigen open te maken om de mooie dingen van het leven te zien, voelen, proeven, ruiken en ervaren.Cursussen

2019 Cursus Psyche & voeding

2017 Cursus dorntherapie en breussmassage

2016 Cursus Ademhaling- en ontspanningstherapie

2015 Cursus triggerpointtherapie

2014 Cursus Therapeutische ontwikkeling

2013 Cursus Cupping

2007 Cursus oosterse en westerse massage


Boek je afspraak

Voetreflextherapeut

Marian Braun Spork

In China is het heel gebruikelijk om (voet)massages te ondergaan om lichamelijke klachten te behandelen en je daardoor fit en vitaal te voelen!


Graag stel ik mij even voor. Ik ben Marian Braun Spork 49 jaar, getrouwd en trotse moeder van 3 dochters. Ik ben HBO afgestudeerd VoetreflexPlustherapeut en ben zelfstandig werkzaam binnen "Zensitive". De Plus staat voor het TCM gedeelte. Traditionele Chinese geneeskunde. Hierbij worden de Meridianen en acupunctuurpunten ook gemasseerd. De combinatie van Voetreflexologie en het TCM stuk zorgt ervoor dat er veel klachten met veel succes verholpen of verlicht kunnen worden d.m.v massage van de onderbenen en voeten. Ik heb het effect zelf  mogen ervaren in China tijdens mijn studiereis naar Beijing  in  2016 waar ik in verschillende ziekenhuizen stage heb gelopen.

Boek je afspraak

Natuurgeneeskundig therapeut 

Quirine Lodder

Mijn specialisme is therapeutische massage voor mensen met  ingrijpende levensgebeurtenissen. Rouw en verlies zijn thema's die al lange tijd mijn interesse hebben, mede door eigen ervaringen op dat gebied. Ook heb ik me gespecialiseerd in massage voor mensen met kanker.


Vanaf 2010 ben ik werkzaam als sportmasseur sportmasseur en -verzorger en heb daarna aanvullende cursussen als Medical Taping en Lymfedrainage gedaan. Vanaf 2015 ben ik werkzaam als  natuurgeneeskundig therapeut en houdt ik mij bezig met therapeutische massages.